Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal

Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε χρήματα από το PayPal στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ακολουθούν οδηγίες βήμα προς βήμα για τη δημιουργία λογαριασμού PayPal μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο web στον υπολογιστή σας.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal

 

1. Μεταβείτε στη σελίδα επιλογής λογαριασμού της PayPal και επιλέξτε το είδος του λογαριασμού που θέλετε να δημιουργήσετε, κάνοντας κλικ στο κουμπί δίπλα είτε στο Προσωπικός λογαριασμός είτε στο Λογαριασμός επιχείρησης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

 

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal
Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal

2. Δηλώστε τον τόπο διαμονής σας χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε τη χώρα ή την περιοχή σας. Κάντε και πάλι κλικ στο κουμπί Επόμενο.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal
Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal

 

3. Τώρα πληκτρολογήστε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Αυτός ο αριθμός θα χρησιμοποιηθεί για να λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και θα συνδεθεί με το λογαριασμό σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι τον πληκτρολογήσατε με ακρίβεια.

TOPREVIEWS.GR
PayPal

4. Μόλις λάβετε ένα μήνυμα από την PayPal στο κινητό σας τηλέφωνο, εισάγετε τον κωδικό επιβεβαίωσης στα πλαίσια. Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη κωδικό, κάντε κλικ στο κουμπί Send Code Again (Αποστολή κωδικού ξανά).

5. Τώρα πρέπει να ρυθμίσετε το προφίλ σας. Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και το νόμιμο όνομά σας. Πρέπει επίσης να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Δηλώστε αν θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι ή όχι και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

6. Τώρα πρέπει να προσθέσετε μια διεύθυνση και επιβεβαιώστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών. Κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ και Συνέχεια.

7. Θα σας ζητηθεί να προσθέσετε μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στο λογαριασμό σας. Είτε κάντε κλικ στο κουμπί Get Started (Ξεκινήστε) αν θέλετε να αγοράσετε είτε κάντε κλικ στο κουμπί Try It Now (Δοκιμάστε το τώρα) αν πρόκειται να στείλετε χρήματα σε φίλους ή συγγενείς. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην επιλογή Not Sure? Προσθήκη κάρτας για χρήση αργότερα. Και στις τρεις περιπτώσεις, θα μεταφερθείτε στην ίδια σελίδα.

8. Και αυτό είναι όλο. Προσθέστε τον αριθμό  της καρτας σας και επιλέξτε τον τύπο της κάρτας. Τώρα πληκτρολογήστε την ημερομηνία λήξης, τον κωδικό ασφαλείας και τη διεύθυνση χρέωσης. Όταν έχετε συμπληρώσει με ακρίβεια αυτά τα πεδία, κάντε κλικ στο Link Card (Σύνδεση κάρτας).

Αν προτιμάτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας PayPal με τον τραπεζικό σας λογαριασμό, κάντε κλικ στο Link A bank (Σύνδεση με τράπεζα) αντί αυτού και συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία.Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ειδοποιήσεις στο επάνω μέρος της σελίδας και θα δείτε τυχόν ενέργειες που πρέπει να ολοκληρώσετε.

 

Πώς να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό PayPal

 

Η διαδικασία για τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού λογαριασμού PayPal είναι παρόμοια με αυτή ενός προσωπικού λογαριασμού. Θα πρέπει, ωστόσο, να δώσετε στοιχεία για την επιχείρησή σας και να καταχωρίσετε είτε τον αριθμό ταυτότητας σας είτε τον αριθμό ΑΜΚΑ σας. Πρέπει επίσης να εισαγάγετε προσωπικές πληροφορίες, όπως η ημερομηνία γέννησής σας, για σκοπούς επαλήθευσης.

Διαβάστε επίσης

 

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Google Pay

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!